Wat wil je drinken? -membership club

Herken je dit?

 1. Een suf, brak gevoel wanneer je opstaat
 2. Het duurt even voordat je je echt wakker voelt
 3. Afvallen blijft maar lastig
 4. Je hebt veel trek in allerlei voedingsmiddelen die niet goed voor je zijn
 5. Je kunt ontzettend verlangen naar een drankje op bepaalde momenten
 6. Je drinkt vaak meer dan dat je je voorneemt
 7. Je slaapt niet zo goed als je zou willen
 8. Je zou graag minder willen drinken en/of een maand niet maar ziet er echt tegenop?

Wat levert een alcoholvrije periode je op?

 • Altijd fris opstaan
 • Energie en zin in de dag
 • Zin om te bewegen en beter te eten
 • Heerlijk diep slapen zodat je veel beter vet kunt verbranden en spieren kunt opbouwen
 • Hormonaal veel beter in balans
 • Veel meer tijd om nieuwe dingen in het leven te ontdekken
 • Frissere huid, lagere bloeddruk, mentaal veel sterker
 • En... je houdt meer geld over!

In het membership platform help ik je hier dagelijks bij, met de juiste ondersteuning die je nodig hebt! 

Alles wat je zoekt in een fles wijn, vind je wanneer je stopt

detox coach alcoholvrij minder drinken

Alcoholvrij - van 'poging' naar een nieuwe versie van jezelf

Na ruim zes jaar alcoholvrij weet ik het zeker.  Niet alleen door mijn eigen ervaringen maar ook als coach van duizenden mensen die aan mijn programma's deelnemen, mijn boeken lezen en mij berichten sturen. Een alcoholvrij leven brengt je alles wat je zoekt. -- Jacqueline van Lieshout


In het begin is het vreemd en nieuw en vooral wennen. Alcohol speelt bij velen van ons zo'n prominente rol in ons leven en het kost tijd om de bevrijding ervan echt te gaan voelen.

Het begin is echter voor velen echt moeilijk, je komt in situaties waar je je geen raad mee weet, je voelt je saai en denkt, is dit nu leuk? Stoppen met alcohol, al is het voor 30 dagen, is echt een uitdaging en daar help ik je heel graag bij. Ik weet precies wat je doormaakt in het begin en heb tot op heden al duizenden mensen zoals jij geholpen met een alcoholvrij leven. Of het nu voor 30 dagen is of voor veel langer.

Vanaf 1 januari 2023 kun je voor slechts 25 euro per maand lid worden van het 'Wat wil je drinken? membership' platform, om je te helpen bij alle moeilijke momenten die je kunt hebben tijdens een alcoholvrije maand. We hebben dagelijks contact in het forum als je dat wilt en wekelijks drinken we samen koffie of thee. Een ideale plek waar je de hulp vindt die je bij jouw alcoholvrije periode zoekt.

Voor veel mensen gaat er, na een tijdje alcoholvrij, onverwacht een compleet nieuwe wereld open. Je bent vele malen fitter, gezonder, frisser, mooier en daarmee krijg je steeds meer zin om nog beter voor jezelf te zorgen.

Voeding, misschien supplementen, beweging, slaap en vele manieren om te ontspannen worden steeds belangrijker voor je. Je wilt in, of na, een alcoholvrije maand ook graag aan andere aspecten van je gezondheid werken, vandaar dat ik een membership platform heb ontwikkeld.

Allereerst krijg je 24/7 toegang tot een exclusief besloten forum waar mijn coaches en ik aanwezig zullen zijn. Je kunt hier delen, lezen en ervaringen en vragen uitwisselen met andere deelnemers.

Daarnaast is er een wekelijks live online koffie/thee moment met mij (Bakkie met Jacqui), op zondagochtend om 10 uur, uiteraard zijn alleen de deelnemers hiervoor uitgenodigd. Hierin praten we over de vragen in het forum en andere vragen die op dat moment worden gesteld. Ook geef ik altijd extra tips en inspiratie.

Als bonus ontvang je iedere maand een exclusief webinar over een onderwerp gerelateerd aan gezondheid en een gezonde levensstijl. Deze worden speciaal opgenomen voor de Wat wil je drinken? deelnemers.

Het membership is dé ondersteuning en bron van inspiratie die je nodig hebt om je gezondheid nu eens echt op nummer 1 te zetten.

Je kunt je hieronder aanmelden, ik verwelkom je heel graag!

forum alcoholvrij minder drinken stoppen met drinken
Iedere zondag 'Bakkie met Jacqui'
Exclusief besloten forum
dry january ik pas alcoholvrij alcohol coach
Iedere maand nieuw exclusief webinar

Wat krijg je precies voor 25 euro per maand?

Besloten Forum - exclusief voor deelnemers


Je krijgt toegang tot het besloten forum, exclusief voor de deelnemers. Alle deelnemers kunnen hier (desgewenst anoniem) ervaringen, tips en ondersteuning uitwisselen. Dit is misschien wel het meest waardevolle onderdeel van het programma, omdat delen en reageren je enorm gaan helpen bij het werken aan je gezondheid, zeker als het gaat om alcoholvrij zijn. Dit zorgt ervoor dat je echt grip krijgt op je relatie met alcohol.

In het begin vind je het misschien wat onwennig en denk je, een forum, dat is niets voor mij. Dat snap ik heel goed, toch hoop ik dat je zoveel herkenning gaat vinden dat ook jij wilt gaan delen en reageren, zo haal je alles uit je membership!

Jacqueline zal zelf dagelijks in het forum aanwezig zijn om op de posts te reageren, antwoorden te geven op je vragen en om speciale online events aan te kondigen. 

Ook zullen in het forum de Bakkie met Jacqui sessies worden aangekondigd en andere speciale events en uitnodigingen. 

minder drinken alcoholvrije maand

Bakkie met Jacqui - iedere zondag om 10u

Iedere zondagochtend om 10 uur kun je als deelnemer binnenlopen in de virtuele huiskamer van Jacqueline. De 'Bakkie met Jacqui' sessie is een live online bijeenkomst, waar je 'in realtime' je vragen kunt stellen en kunt luisteren naar extra frisse ochtend inspiratie! Ook kan ze ingaan op onderwerpen die besproken worden in het forum.

Jacqueline is zichtbaar op beeld, de deelnemers stellen hun vragen via chat en zijn zelf niet via beeld zichtbaar. Je hoeft niet per sé vragen te stellen, je kunt ook alleen luisteren naar haar antwoorden op vragen van andere deelnemers. Kop thee of koffie erbij en na afloop heb je weer volop zin en nieuwe inspiratie.

Je bent zeker niet verplicht om bij deze sessies te zijn, je mag het helemaal zelf weten of je er wel of niet bij bent.

kater ontgiften minder drinken alcoholvrij

Maandelijks: exclusief nieuw health webinar


Iedere maand wordt een speciaal webinar opgenomen, waarin Jacqueline (soms met een andere deskundige) ingaat op een onderwerp gerelateerd aan gezondheid en levensstijl, als aanvulling op alles wat er in het forum wordt besproken en waar bijvoorbeeld tijdens Bakkie met Jacqui geen tijd voor is.

Onderwerpen als detox, suppletie, voedingsmethodes als keto, clean eating, paleo en ook zaken als het integreren van krachttraining in je leven, slaap, stressreductie en zelfzorg zullen de revue passeren. Het is als een bonus voor iedere member, iedere maand dat je lid bent krijg je toegang tot een nieuwe aflevering. 

Ervaringen van deelnemers

Eindelijk!
Heel fijn om eens over drinken te praten. Dat deed ik nooit, maar nu ik er echt wat aan wil doen is het zo fijn. De sessies met Jacqueline zijn helemaal top, daar knapt iedereen van op!

Julia van Leeuwarden

Allemaal eye-openers

Wow, ik had nooit gedacht dat deze afgelopen maanden zulke eye-openers zouden brengen, het voelt echt als een nieuw begin. Dank voor alles wat je doet.
Bart van Ravensberg
Zoveel gelachen
Ik zag er zo tegenop maar ik voelde me echt gesteund door het forum. Doodsbang om te delen in eerste instantie maar het heeft me alles gebracht. En ook zoveel gelachen, thanks!
Suzanne Meerwijk

Super blij

Niet drinken vond ik echt wel 'een ding', het voelde als afscheid nemen en soms best eenzaam. Door het forum en alle andere inspiratie voel ik me nu zoveel sterker dan eerst. Zooo blij dat ik heb doorgezet, dank je wel!
Naomi Janssen

Antwoord op FAQ'sWellicht heb je vragen omtrent het aangaan van een maandabonnement. Daarom hebben we antwoorden die het meeste worden gegeven hiernaast geplaatst.

Het abonnement is doorlopend maar met een mail naar ons (info@detoxcoach.nl) kun je je abonnement iedere maand stopzetten. 

Nog meer vragen? Mail ons gerust!

Je kunt het abonnement iedere maand opzeggen
Anoniem deelnemen is uiteraard mogelijk
Je bent niet verplicht om aan de onderdelen deel te nemen
Je besluit zelf hoeveel tijd je eraan kwijt bent
Het forum is alleen toegankelijk voor de deelnemers, niemand anders

Word je ook member? Meld je nu hier direct aan.

Wat wil je drinken? membership

Online forum

Toegang tot het besloten forum, exclusief voor deelnemers
dry january ik pas alcoholvrij alcohol coach

Bakkie met Jacqui

Wekelijks live Q&A exclusief voor de deelnemers met Jacqueline
detox coach alcoholvrij minder drinken

Maandelijks health webinar

Iedere maand een nieuw exclusief webinar over voeding, lifestyle, suppletie, zelfzorg en ontspanning
kater ontgiften minder drinken alcoholvrij

Online video archief

Een bibliotheek aan informatie over alles omtrent alcoholvrij zijn 
€25,- per maand